Software Kelio

Kelio

De elektronische handtekening : Het tijdperk voor digitalisering van de HR-afdeling

De coronacrisis die wij hebben gekend heeft invloed gehad op het versnellen van de digitalisering binnen veel sectoren en bedrijven. Deze crisis heeft de HR-afdelingen uitgenodigd om hun administratieve processen te herdenken en dus ook over een manier van documenten vanop afstand te kunnen laten ondertekenen. De elektronische handtekening is dan een goed alternatief voor het handmatig ondertekenen van papieren documenten. Welke zijn de voordelen en aandachtspunten van de elektronische handtekening binnen de HR-wereld?

Lees meer...

Interview van de Technisch Directeur Kelio België over de « Module bezoekers »

Mijnheer Mainil is Technisch Directeur bij Kelio voor 6 jaar en wij wensen zijn expertise over de module bezoekers van Kelio met u te delen! Een paar vragen, een paar antwoorden juist hieronder!

Lees meer...

Tijdregistratie in een bedrijf

Tijdregistratie kan heel ingewikkeld worden in bepaalde bedrijven. Dat het gaat over grote of kleine bedrijven, moeten de aanwezigheden beheerd worden maar ook de afwezigheden. Deze afwezigheden kunnen voorkomen in verschillende vormen en verschillende berekeningsregels komen dan in aanmerking in functie van het type afwezigheid:

Lees meer...

E-learning modules op Kelio Academy

Dankzij Kelio Academy zult u op eigen tempo en het moment die het beste past Kelio en zijn modules leren gebruiken. Het is ook een handig complement aan de opleidingen die door de consulenten worden gegeven.

Ons E-learning aanbod zal doorheen de tijd evolueren in functie van de nieuwe Kelio modules die gelanceerd zullen worden.

Lees meer...

Vereenvoudig het beheer van de afwezigheden binnen uw bedrijf

Kelio is een tijdregistratie programma die u nodig hebt om uw medewerkers van A tot Z te kunnen opvolgen. Vanuit het beheerdersprofiel kunt u de verlofaanvragen van uw medewerkers goedkeuren. De medewerkers kunnen zelf hun verlof- of afwezigheidsaanvragen met of zonder motief inbrengen.

Lees meer...

Covid-19 door de ogen van optimisten

Laten we even een punt maken over de Covid-19 en zoeken naar de (iets) “positievere” kant van dit virus die ons leven heeft over hoop gehaald! In tijden van crisis, reageert iedereen (en elk bedrijf) anders. De belangrijkste en meest opvallende punten van Covid-19 zijn het bewust zijn en versnelling van zaken in een recordtijd !

Lees meer...

Registratie van werktijden

Overuren? Registratie van werktijden? Waar staan we na iets meer dan één jaar na de Europese wetgeving? 

Lees meer...

breng uw business weer op gang na de Covid-19 pandemie

De crisis heeft uw planningen zwaar over hoop gehaald? Hoe (her)plan je jouw ploegen na de pandemie? 2020 zal zonder twijfel het jaar van de aanpassingen zijn!

Lees meer...

Home working in stijgende lijn

In België, werkt één op de 5 werknemers regelmatig van thuis uit1. Gemiddeld, werken werknemers één dag per week van thuis uit. 
Hoe thuiswerken goed beheren in uw bedrijf?

Lees meer...

Alle artikels