Hoe het beheer van uw thuiswerkers vereenvoudigen?

NEEM CONTACT OP MET ONS

 

Sporadisch sinds jaren, is het thuiswerken een gewoonte geworden voor veel bedrijven en werknemers. Na het gedwongen thuiswerken tijdens de crisis, is het tijd om even afstand te nemen en het beheer ervan te reoganiseren: verschillende types thuiswerken bepalen, opvolging van de aanvragen, integratie van de thuiswerkers in de planningen, opneming van de uren en dagen van de thuiswerkers, declaratie van activiteiten van op afstand…

De Kelio software vereenvoudigt het dagelijks beheer van thuiswerken en biedt functies aan die de administratieve rompslomp vermindert voor uw bedrijf!

Ontdek hoe Kelio het beheer van uw thuiswerkers vereenvoudigt

Vereenvoudig de aanvragen en de opvolging van het thuiswerken!

Probleem met kinderopvang? Staking van het openbaar vervoer? Corona? De aanvragen voor thuiswerken zijn zeer uiteenlopend en soms last minute. Dankzij Kelio kunt u het beheer vereenvoudigen en versnellen: snelle en eenvoudige aanvragen, notificaties aan de verantwoordelijken en de HR afdeling, beheer en opvolging van thuiswerkers op een eenvoudige en efficiënte manier!

Ik wil het thuiswerken in mijn bedrijf beheren

Vereenvoudig uw planningen rekening houdend met thuiswerkers

Heeft Pieter verlof vandaag? Nee, hij werkt van thuis uit op maandag. En Marie mag 4 dagen per maand thuiswerken, maar niet op vrijdag…

Niet eenvoudig om het allemaal bij te houden! Dankzij de planningen van Kelio kunt u in real time het tabel zien van thuiswerkers, per dag of halve dag. Zoek niet meer achter je collega’s, bekijk Kelio!

Ik wens een demo van Kelio

Wees conform met de regels

Alle werknemers moeten zich houden aan de regels van het arbeidsrecht, dit geldt natuurlijk ook voor thuiswerkers. Vertrouw op Kelio voor het optellen van de uren en dagen van uw thuiswerkers, de activiteiten en de werkplanning.

U hebt specifieke regels voor thuiswerkers? Geen probleem! Met Kelio kunt u parameters en waarschuwingen instellen, bijvoorbeeld voor het tijdsstip van aanvraag, het aantal dagen, de toegelaten kalenderdagen! Kelio telt voor u en waarschuwt u als het nodig is!

Ik wil Kelio ontdekken

WAAROM VOOR KELIO KIEZEN?

 

Kwaliteit

Kelio staat bekend voor zijn expertise en zijn gecertifieerde ISO 9001

 

Innovatie

Innovatie is het hart van onze strategie

 

International

5 filialen in Europa, 300 verdelers over de hele wereld

 

Technische Ondersteuning

Onze experten staan paraat om al uw vragen te beantwoorden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door KELIO BELGIE gebruikt om contact met u op te nemen. Ze worden bewaard tot u uw abonnement opzegt. U kunt uw recht op toegang en wijziging uitoefenen door te schrijven aan het volgende adres: . Raadpleeg ons vertrouwelijkheidsbeleid - Cookies

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Het vakje moet zijn geselecteerd.