Covid-19

Covid-19

Covid-19 - business in alle veilgheid

Na meer dan twee maanden in lockdown, heeft de overheid gevraagd dat zoveel mogelijk bedrijven opnieuw het werk hervatten. Hoe garandeer je de veiligheid van uw medewerkers en uw bedrijf?

Lees meer...

breng uw business weer op gang na de Covid-19 pandemie

De crisis heeft uw planningen zwaar over hoop gehaald? Hoe (her)plan je jouw ploegen na de pandemie? 2020 zal zonder twijfel het jaar van de aanpassingen zijn!

Lees meer...

Covid-19 Bedrijfsleven

We krijgen eindelijk wat meer “vrijheid” en perspectief, maar wat brengt de toekomst en hoe zal ons leven eruit zien na Covid-19? Als we echt kunnen spreken van een “na” Covid-19. Het zal eerder het leven “met” Covid-19 zijn!
Ons leven zal er voortaan anders uitzien, zolang er geen vaccin is tegen Corona, en we zullen er mee moeten leren leven, zowel privé als professioneel.

Lees meer...

Exitstrategie beheren

Om de kansen op een tweede vlaag van de pandemie te beperken, moeten de regels van de exitstrategie van de overheid strikt nagekomen worden!

Lees meer...

Home working in stijgende lijn

In België, werkt één op de 5 werknemers regelmatig van thuis uit1. Gemiddeld, werken werknemers één dag per week van thuis uit. 
Hoe thuiswerken goed beheren in uw bedrijf?

Lees meer...

Thuiswerken coronavirus

De epidemiologische crisis die we momenteel doormaken verstoort onze gewoontes, ons privé leven en zeker ons professioneel leven. Bedrijven moeten, in een record tijd hun strategie aanpassen, de economische schade beperken en vooral hun manier van werken aanpassen om hun personeel te beschermen.

Lees meer...

Alle artikels