• Home
 • Materiaal
 • Toegangsbadge
 

Bedrijfsbadges voor registratie van de werktijden en toegangsbeheer

Een bedrijfsbadge heeft verschillende functies: de badge identificeert uw medewerkers en bezoekers, maar maakt  tijdregistratie van uw personeel ook mogelijk of zelfs gepersonaliseerde toegang tot specifieke gebouwen of plaatsen.

Kelio biedt een compleet assortiment bedrijfsbadges die uw verschillende behoeften  beantwoorden.

TERMINALSONZE REFERENTIES

Wat is het doel van badges?

Een bedrijfsbadge heeft verschillende functies, die in de loop der tijd een ontwikkeling hebben doorgemaakt. Vandaag hebben badges voerschillende doelen:

 • Identificatie van personen (hoofdfunctie van een badge).
 • Registratie van de werktijden en activiteiten van werknemers.
 • Toegangscontrole in gebouwen.
 • Gepersonaliseerde bezoekersbeheer.
 • Bijhouden van diverse informatie: verrekening van tegoeden voor bijvoorbeeld koffieautomaten, beheer van diverse services (drukwerk, boekenuitleen of bedrijfsauto's), toegang tot gepersonaliseerde toepassingen, opslag van biometrische vingerafdrukken, enzovoort.

Bedrijfsbadges toewijzen aan uw medewerkers en uw bezoekers identificeren

Elke persoon in uw bedrijf zou een badge moeten hebben. Deze strategie maakt identificatie  van de aanwezige personen op uw locatie mogelijk en vereenvoudigt tijdregistratie van uw personeel maar beveiligt ook toegangscontrole in uw gebouwen.

Wie zou een badge moeten hebben?

 • Uw werknemers, in eerste instantie. Elk badge wordt via een identificatienummer gekoppeld aan een werknemer en maakt daarmee registratie van de aanwezigheidstijden en activiteiten mogelijk. Badges worden ook gebruikt voor toegangscontrole: afhankelijk van de rechten van een bepaalde persoon bieden ze op vooraf bepaalde tijdstippen toegang tot specifieke zones.
 • In de tweede plaats: uw bezoekers. Elke bezoeker, die verwacht is of niet, moet bij bezoek een badge ontvangen om te kunnen worden geïdentificeerd en de verplaatsingen in geautoriseerde zones te kunnen beperken. Door het bezoekersverkeer op de juiste wijze te beheren, neemt de veiligheid in uw gebouwen toe. Met Kelio Bezoekers kunt u eenvoudig badges beheren en toewijzen aan uw bezoekers.
 
Welke badges kiezen?

Welke badges kiezen?

In de afgelopen jaren hebben badges een sterke ontwikkeling doorgemaakt: de badge met magneetstrip voldoet niet meer aan de huidige veiligheidseisen en is vervangen door de contactloze badge! Tegenwoordig is dit de meestgebruikte en bekendste badge op de markt. Dit type maakt gebruik van radiofrequentie-identificatie (RFID – Radio Frequency Identification).

Niet alle contactloze RFID-badges zijn echter vergelijkbaar.
Vandaag de dag raadt Kelio aan de badge MIFARE DESFireTM EV2 te gebruiken, die momenteel de meest veilige en fraudebestendige badgetechnologie biedt. Om te kunnen profiteren van het hoogste veiligheidsniveau, moet hieraan echter wel een beveiligde unieke herkenningscode (code die wordt gedeeld tussen de badges en de lezers) worden toegevoegd. Deze tijdrovende nummering kan zonder extra kosten door Kelio worden uitgevoerd om een hoge mate van veiligheid voor uw complete systeem te garanderen.

IK WIL PROFITEREN VAN DE ADVIEZEN VAN KELIO VOOR DE KEUZE VAN MIJN BADGES

Kies de badge die u nodig hebt

De badges van Kelio zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Kies de badge die het beste aansluit op uw behoeften, uw imago en uw wensen!

 • De badge in kaartformaat, dé klassieker, is de bekendste en wordt ook wel 'ISO-badge' genoemd. Deze badges zijn voordelig en kunnen worden gepersonaliseerd met een logo, een foto van het bedrijf en zelfs met een foto van de werknemer. Op deze wijze is de badge gemakkelijk herkenbaar voor uw personeel, terwijl het risico van identiteitsdiefstal beperkt blijft.
 • De badge in sleutelhangerformaat, vervaardigd van leder of kunststof, is praktisch, stevig en compact. Deze badge kan aan een sleutelbos worden gehangen, maar ook worden bevestigd op de werkkleding om de kans op vergeten te verkleinen. De uitvoering in kunstleder zorgt voor een aantrekkelijke en discrete badge.

IK WIL HIER MEER OVER WETEN. NEEM CONTACT MET MIJ OP!

voorbeeld personalisatie van badge

Voorzie uw bedrijfsbadges van een foto van uw bedrijf!

Elk bedrijf heeft een eigen grafische huisstijl: logo, kenmerken, kleuren ... Waarom zou u uw badges niet aanpassen aan uw bedrijfsimago? ISO-badges, in kaartformaat, kunnen worden gepersonaliseerd met de kleuren van uw bedrijf en nuttige identificatiegegevens tonen: naam, voornaam, functie, afdeling, registratienummer, foto, enz.

Personalisatie van badges biedt meerdere voordelen voor:

 • De HR-afdeling die verantwoordelijk is voor met het tijdbeheer van personeel: beperking van het risico dat badges onderling worden geruild.
 • De beveiligingsafdeling die verantwoordelijk is voor het toegangsbeheer van gebouwen en parkeergelegenheden: beperking van het risico van identiteitsdiefstal.
 • De receptie die verantwoordelijk is voor het bezoekersbeheer: identificatie van personen van buiten het bedrijf en het waarborgen van vertrouwelijkheid.

Kelio werkt samen met het bedrijf Evolis, dat twee printermodellen aanbiedt die speciaal voor het bedrukken van gepersonaliseerde badges zijn ontwikkeld:

 • Tattoo Rewrite: een ideale printer voor tijdelijke bezoekersbadges. Deze badges kunnen tot 500 keer opnieuw worden bedrukt.
 • Zenius: een ideale printer voor kwaliteitsbedrukking van permanente badges.

Deze printers kunnen worden gekoppeld aan de Kelio-software en bieden de mogelijkheid om in het systeem opgeslagen werknemersgegevens te gebruiken voor het bedrukken van gepersonaliseerde badges: naam, voornaam, foto, functie, enzovoort.

Het uitreiken van een gepersonaliseerde badge direct bij aankomst van elke nieuwe werknemer vormt een positief signaal in het instroomtraject.

IK WIL GRAAG GEPERSONALISEERDE BADGES HEBBEN.

voordelen van Kelio

Waarom zou u badges introduceren in uw bedrijf?

De software en de badges van Kelio bieden u:

 • Een ruime keuze aan beveiligde badges die zijn aangepast aan uw behoeften
 • Multifunctionele badges: tijdbeheer, activiteitenbeheer, toegangsautorisatie, informatiedrager, enzovoort.
 • Opties voor personalisatie: formaat, bedrukking, vereenvoudigde integratie van personeels- en bezoekersgegevens, enzovoort.
 • Configuratie van uw badges en begeleiding door deskundigen van Kelio

ONZE KLANTEN VERTROUWEN OP ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Kelio

Installatie

Vaste contactpersoon

Vaste contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar

Heeft u een vraag ?
Neem dan contact met ons op

Heeft u een vraag ?
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
(*)Het vakje moet zijn geselecteerd.