Afwezigheidsbeheer: de zomervakantie is op komst!

De zomervakantie 🔆 is op komst en dus ook de verlofaanvragen van uw werknemers! Met Kelio kunt u het beheer van de afwezigheden centraliseren. Uw medewerkers kunnen hun aanvragen via hun portaal indienen en hun verantwoordelijke kan deze eenvoudig beheren.

 

 

Lees meer

Dank u voor 2022 en fijne feestdagen!

Het eindejaar is er bijna en wij willen onze klanten hartelijk danken voor hun vertrouwen in ons bedrijf in 2022. Wij genieten ervan om u fijne feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar te wensen!

Meilleursvoeux

 

Lees meer

Bodet wordt KELIO

7 november 2022 is een belangrijke mijlpaal voor Bodet, marktleider in tijdregistratie software. Bodet wordt namelijk Kelio, de huidige naam ook van onze software. De software ontwikkelaar kiest hiermee om zijn aanwezigheid op de markt als wereldwijde leverancier van globale HR-oplossingen te bevestigen. De CEO van Kelio, Eric Ruty, geeft verdere details over de redenenen en het doel van deze verandering.

Bodet en wordt Kelio

Lees meer

Thuiswerken beheren

Laptop carré

HOE BEHEER JE THUISWERKEN?

In België werkte één op de vijf werknemers al regelmatig van thuis uit voor de pandemie. Tijdens de crisis, heeft het massaal gebruik van thuiswerken heel veel zaken naar boven gebracht binnen bedrijven: aangepaste organisatie van thuiswerken, begeleiding van thuiswerkers, aanpassing van de conformiteitsregels, garantie van de link tussen sociaal secretariaat, enz.

De software Kelio helpt u om thuiswerken op een optimale manier te implementeren en te beheren in uw bedrijf!

Lees meer

Tijdelijke werkloosheid instellen ten gevolge van het coronavirus

TIJDELIJKE WERKLOOSHEID WEGENS OVERMACHT OF ECONOMISCHE WERKLOOSHEID?

Hoe stel je tijdelijke werkloosheid wegens overmacht of economische werkloosheid in uw Kelio systeem?

Soms hebben bedrijven geen andere oplossing dan hun personeel, geheel of gedeeltelijk, in werkloosheid te stellen tijdens deze corona-crisis. Het is belangrijk om u goed te informeren bij uw sociaal secretariaat om te weten welke oplossing het beste is voor uw personeel en uw sector. De overheid heeft maatregelen op punt gezet om de schade van deze crisis te beperken, informeer u en maak er gebruik van!

Lees meer

Kelio België blijft te uwer beschikking

Geachte klant,

De epidemiologische crisis die we momenteel doormaken verstoort onze gewoontes, ons privé leven en zeker ons professioneel leven. De prioriteit van Kelio is in eerste instantie de veiligheid en bescherming behouden van onze medewerkers, klanten en partners. Naar aanleiding van de beslissingen genomen door de overheid betreffende het coronavirus, moeten wij alle externe afspraken bij onze klanten tot en met 19 april tijdelijk opschorten.

Lees meer

Kelio aanwezig tijdens het salon HR Solutions in Parijs

logo SRH 2015

KELIO VERWELKOMT U TIJDENS HET SALON HR SOLUTIONS IN PARIJS!

Kelio zal aanwezig zijn tijdens het salon HR Solutions op 26, 27 & 28 mei 2020 in het Parc des Expositions Porte de Versailles in Parijs! Le salon dédié aux professionnels des RH. Oorspronkelijk was het gepland in maart maar door het Corona-virus is hij verlaat naar mei 2020.

In 2020, viert het salon HR Solutions zijn 25ste verjaardag en is een onmisbare afspraak geworden in de wereld van Human Ressources !

Dit salon is dé afspraak voor CEO's en voor verantwoordelijke van HR, opleidingen en IT systemen. 

Lees meer

Van tijdsbeheer tot Bodet uurwerken-1868

B480.1 Univers

TIJDSBEHEER EN VEEL MEER...

Bodet vierde in 2018 zijn 150ste verjaardag. Voor deze gelegenheid, hebben de broers Bodet, Pascal en Sylvain, beslist om die familiale- en ondernemers geschiedenis te vieren door een uniek model uurwerk te creëren. Voor zijn eerste editie van gelimiteerde en genummerde uurwerken, werkt Bodet samen met een bekende Franse design horlogemaker, Philippe Lebru, oprichter van het bedrijf Utinam gevestigd in Besançon, dé horloge stad en hoofdstad van de tijd.

Lees meer

Kelio vertrouwt op Suprema® voor vingerafdrukmodules

Suprema

Kelio vetrouwt op Suprema® voor vingerafdrukmodules

De biometrische terminals van Bodet gebruiken de vingerafdruk opslagtechnologieën van Suprema®, één van de belangrijkste leverancier op wereldniveau van biometrie en veiligheid.

In samenwerking sinds 2004, heeft Kelio de Suprema® oplossingen gekozen die het niveau van privacy en veiligheid garanderen volgens de Nationale en Europese privacywetgeving waaronder GDPR (General Data Protection Regulation).

Lees meer