• Home
  • Materiaal
  • Toegangsmateriaal
 

Apparatuur en installaties voor toegangscontrole – een totaaloplossing voor toegangsbeveiliging 

Kelio Security voor toegangscontrole is compatibel met een breed gamma aan toegangsmateriaal: slagbomen, poorten, beveiligde deuren, deursystemen, enz.

Kelio begeleidt u bij de installatie van een op maat gemaakt toegangscontrolesysteem dat zowel de software als  het materiaal omvat. Uw toegangspunten en toegangsinstallaties worden stuk voor stuk beheerd en gemonitord dankzij Kelio Security!

TOEGANGSCONTROLEONZE REFERENTIES

Hoe kiest u het juiste systeem voor uw toegangscontrole?

De keuze van het materiaal voor toegangscontrole hangt af van de specifieke behoeften van uw bedrijf: controle en telling van personen op site, snelheid van de doorgang, vereiste beveiligingsniveau per zone, specifieke regels voor de sector, enz.

Als u de veiligheid van uw gebouwen en medewerkers wilt garanderen, kiest u voor een all-in, geïntegreerde en schaalbare oplossing voor uw toegangscontrole! Het Kelio-systeem kan worden gekoppeld aan een breed assortiment aan toegangsmateriaal, zodat u uw toegangscontrole kunt laten meegroeien met de toekomst en volgens uw noden.

draaihek - toegangscontrole
 

Draaihek

Een draaihek biedt een eenpersoonsdoorgang voor voetgangers en is uitermate geschikt voor de beveiliging van een locatie of van specifieke zones, zowel buiten als binnen uw bedrijf. Doordat draaihekken in beide richtingen kunnen worden ingesteld, kunnen zowel de in- als uitgangen worden beheerd. In combinatie met Kelio, maken draaihekken niet alleen een nauwkeurig beheer van de stroom van uw personeel en bezoekers, maar ook een betrouwbare telling van de aanwezigen op uw site.

driearmige tourniquet - toegangscontrole

Driearmige tourniquet

Een driearmige tourniquet is compacter en maakt het mogelijk de stroom van uw medewerkers en bezoekers individueel te beheren. Deze tourniquets zijn bijzonder geschikt voor installatie bij de onthaalbalie van uw bedrijf en worden geactiveerd door een badgelezer. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: roterende of wegzakkende tourniquet, voorzien van glazen ruiten, enz.

Beveiligde doorgang
 

Beveiligde doorgang

Beveiligde doorgangen zijn moderner, discreter en zorgen ervoor dat personen een voor een uw gebouwen betreden. Deze doorgangen garanderen een snellere doorstroom van personen dan tourniquets.

Slagbomen voor de toegangscontrole van voertuigen

Slagbomen voor de toegangscontrole van voertuigen

Uw toegangscontrole begint al buiten uw locatie, aan de ingang van uw parking. Slagbomen bieden een eerste controle van personen, nog voor ze binnenkomen in uw gebouwen. Bovendien stellen slagbomen u in staat om ongeacht het type bezoek (leveranciers, werknemers, bezoekers, enz.) zowel de aankomst als het vertrek van voertuigen op uw locatie te beheren. Slagbomen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen (omhoog bewegend of wegklapbaar, draaipoorten, schuifbalken, enz.) en kunnen worden geprogrammeerd via de software Kelio.

Via toegangscontrole beveiligde deuren

Beveiligde deuren

Ook binnen uw gebouwen is het noodzakelijk om de toegang tot bepaalde zones of zalen te beveiligen. Er zijn verschillende mogelijkheden om individuele deuren te beveiligen:

  • Elektromagneten kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd op bestaande deuren (in hout, metaal, pvc, enz.). Deze bestaan uit twee delen: een magneet die wordt aangebracht op de deur zelf en een metalen plaatje dat op de zijkant van de deur wordt gemonteerd. Door de verbinding met een badgelezer, drukknop of toetsenbord, wordt er een elektromagnetisch veld opgewekt tussen de beide componenten. Wanneer de toegang wordt toegestaan, wordt de stroom onderbroken en de deur ontgrendeld.
  • Elektrische deuropeners zijn beveiligde sloten die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd op een deur. Het grote voordeel: ze kunnen van op afstand worden bediend.

Dankzij de diverse toegangsinstallaties in combinatie met Kelio kunt u beschikken over een complete, modulaire oplossing voor toegangscontrole op maat van uw behoeften.

IK WIL MIJN GEBOUWEN BEVEILIGEN!

Kelio – tool voor verlof- en afwezigheidsbeheer

Hoe helpt Kelio uw sites en gebouwen te beveiligen?

In combinatie met toegangsmateriaal maakt Kelio het mogelijk om uw gebouwen, parkings en kantoren te beveiligen, dankzij:

  • Een breed gamma aan compatibele toegangsmateriaal: draaihekken, driearmige tourniquets, beveiligde doorgangen, diverse slagbomen, deuropeners, elektromagneten, enz.,
  • Beheer van de toegangsinstallaties via de modules Kelio Security en Kelio Bezoekers,
  • Begeleiding bij uw keuze van de toegangsinstallaties,
  • Eenvoudige installatie en beveiligde integratie in de Kelio-software.

ONZE KLANTEN VERTROUWEN OP ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Kelio

Installatie

Vaste contactpersoon

Vaste contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar