• Home
  • Bedrijf
  • Nieuws
  • Een nieuw succesjaar voor de Groep Bodet in 2018

Een nieuw succesjaar voor de Groep Bodet in 2018

Bodet Success

In 2018 noteert Bodet opnieuw een succesjaar voor de afdeling Kelio met maar liefst een stijging van 8%.

Na het meest succesvolle jaar tot nu toe in 2017, mag Bodet opnieuw een record stijging vastleggen voor 2018. En dit in alle segmenten van de groep: 8% voor Kelio; 13% voor Bodet Time en 6% voor Bodet Campanaire.

Dit is opnieuw een welverdiende pluim voor de 750 enthousiaste medewerkers van de 4 activiteiten binnen de Bodet Groep.

Kelio is met zijn software, dé specialist in tijdsbeheer en toegangscontrole. Optimaliseer het beheer van tijd, HR en toegangen binnen uw bedrijf dankzij de tijdbeheersystemen van Bodet Software. Dit jaar, lanceert Kelio updates voor de softwares om de bestaande functies te verbeteren en om meer flexibiliteit te bieden aan de gebruikers.

 

Deze oplossingen garanderen de naleving van wettelijke en bedrijfsverplichtingen (overurenbeheer, rusttijdbeheer...) en maken het mogelijk om te voldoen aan de productiviteits- en efficiëntie-eisen van bedrijven terwijl het maatschappelijk evenwicht wordt bewaard. Meer veiligheid binnen uw bedrijf? Beheer en beveilig de toegang tot de gebouwen van uw bedrijf dankzij toegangscontrole. Deze software maakt het mogelijk om bezoekers te beheren en individuele rechten toe te kennen op basis van gebouwzones, het profiel van de gebruiker en het tijdstip.

 

Bodet Record Year for Time Management Systems

 

We wensen eveneens, naast ons personeel, u te bedanken voor het vertrouwen in onze diensten en in de groep. We blijven streven naar kwaliteit en service, en zijn steeds op zoek naar innovatie en een nog betere klantentevredenheid.

 

Meer weten over tijdsregistratie en toegangscontrole? Contacteer ons!