Beheer uw medewerkers van A tot Z!

HRIS-software, tijdregistratie en toegangscontrole

HR-beheer en tijdregistratie in één software: personeelsgegevens, opvolging van de werkuren, planningen, rapporten en HR-grafieken, HR-documenten, employee self service, elektronische handtekening en stuur uw gegevens voor loonuitbetaling door naar uw sociaal secretariaat in alle eenvoud.

Vraag een gratis demo
Kelio - Beheer uw medewerkers van A tot Z
Waarom kiezen voor Kelio ?

Waarom kiezen voor Kelio ?Kelio - Een HR-software alles in één

Een HR-software alles in één

Eindelijk een software om uw HR op een gecentraliseerde wijze te beheren. U zult geen handmatige overschrijvingen meer moeten doen en zult risico op fouten vermijden. Dankzij het gepersonaliseerd beheer van de toegangsrechten, beheert u de professionele et persoonlijke gegevens op een beveiligde manier en delegeert u het beheer van uw HR-processen dichterbij uw managers en medewerkers.


Kelio - Hoogwaardige diensten

Diensten van hoog niveau

Vanaf de implementatie van uw software-oplossing tot en met de ondersteuning na installatie, zijn onze Kelio-experten er om u hoogwaardige dienstverleningen aan te bieden! Onze diensten passen zich tot u toe, u zult dan de keuze hebben om ons het beheer van uw softwareoplossingen te delegeren of om deze in alle zelfstandigheid te beheren!


Kelio - een hardware-gamma gemaakt in Frankrijk

Wij maken onze hardware

Kelio ontwikkelt en maakt zijn eigen gamma tikklokken en toegangslezers. De perfecte compatibiliteit tussen de hardware en de software is gegarandeert. Deze volledige aanbod biedt ons de mogelijkheid om het volledig gamma samen met de tijd te laten groeien en volgens uw noden. Ontdek onze innoverende oplossingen om het leven van uw medewerkers op het werk te vereenvoudigen en te beveiligen!

Zoals onze 35.000 klanten, beheer uw activiteit op een effciënte wijze.


ONTDEK MEER REFERENTIES

Lunch Garden
myShopi
Karcher
Facq
Pairi Daiza
Brabant Wallon
ONE
Bebat
Herent
Destelbergen
CPAS Ixelles
Tervuren
Delhaize
UCM
Jungheinrich
Met de tijdregistratie van Kelio kunnen de werktijden beheerd worden.

Hoe de werktijden op te volgen van mijn werknemers?

Verzamel de gegevens over de prestaties, beheer de flexibele of variabele uurroosters, de berekening van de overuren, de parttime-werknemers, ... Vereenvoudig de opvolging van deze taken dankzij de software voor tijdregistratie van Kelio! Onze fysieke of virtuele tikklokken bieden aan uw medewerkers de mogelijkheid om hun werkuren te verklaren. Beheert u ook de afwezigheden of vakantiedagen of zelfs de ploegenplanningen? Dankzij Kelio wordt dit echt een kinderspel!

OPTIMALISEER DE TIJDREGISTRATIE VAN HET PERSONEEL

Waarom een HRIS in plaats zetten

Waarom een HRIS in plaats zetten?

Hij biedt de mogelijkheid om al uw HR-gegevens te centraliseren en talloze Excel-documenten te verwijderen die vaak fouten kunnen bevatten door handmatige verwerking. U zult tijd besparen door de administratieve taken te digitaliseren. Uw gegevens zullen in alle veiligheid bewaard worden en u zal uw kunnen focussen op het hart van uw functie.

BEHEER MIJN MEDEWERKERS EENVOUDIG MET DE HRIS KELIO

Hoe de overdracht van gegevens naar uw sociaal secretariaat vereenvoudigen?

Dankzij Kelio kunt u uw variabele gegevens over de prestaties, overuren, genomen vakantiedagen en alle andere nodige informatie voor het opstel van de loonuitbetaling door het sociaal secretariaat kunnen doorsturen. De overdracht van de prestaties naar uw sociaal secretariaat zal nooit zo eenvoudig geweest zijn!

STUUR UW GEGEVENS DOOR NAAR UW SOCIAAL SECRETARIAAT

 

Beveilig de toegang tot de gebouwen met Kelio

Hoe mijn medewerkers beveiligen en de toegang tot de gebouwen?

Dankzij de toegangscontrole van Kelio en zijn software zult u al uw toegangen kunnen beveiligen. Op deze manier zult u ook uw medewerkers beveiligen. Het is mogelijk om de personen te bepalen die mogen binnen- of buitenkomen en ook op welke momenten in functie van de betrokken zone. Volg de bewegingen van de personen die aanwezig zijn binnen uw bedrijf!

Vraag een audit van de beveiliging van uw toegangen

 

U wenst te weten te komen hoe Kelio zich tot uw behoeften aanpast?

Raadpleeg onze Kelio-experten en ontdek een oplossing die past bij uw behoeften in HR-beheer, tijdregistratie en toegangscontrole. Ontdek hoe dagelijks tijd te winnen door een gratis en toegepaste demo !

VRAAG EEN GRATIS DEMO

Klanttevredenheidsonderzoek van Kelio:

(op 6500 antwoorden)

Nieuwtjes van het momentWerkuren berekenen: welke tools gebruiken?

Het bijhouden van gewerkte uren is geen eenvoudige taak voor managers en werknemers. Daarom is het essentieel om over de juiste tools te beschikken. In dit artikel geven we een overzicht van...

Lees meer...

Hoe maak je een personeelsplanning?

Het creëren van een personeelsplanningis van cruciaal belang voor het soepel laten verlopen van een bedrijf. Dit betekent het maken van duidelijke en goed georganiseerde schema's. Dit helpt om...

Lees meer...

Webinaire sur Kelio HR PRO

Digitaliseer uw HR-Beheer!

Lees meer...