Ontmoeting met Fatima Wade, Human Resources-verantwoordelijke

Planningen in real time delen

« Het is een echte tijdwinst omdat wij nu alle informatie hebben op een centrale plaats, bereikbaar voor iedereen. »

Jerich Logistics Doornik: een logistieke centrum

Het logistieke centrum van Jerich te Doornik opende in februari 2021 zijn deuren. Jerich is een internationale groep maar het centrum van Doornik werkt volledig zelfstandig en heeft 49 medewerkers.

Een geconnecteerde HR-software

Een geconnecteerde HR-software

Het logistieke centrum was op zoek naar een HR-software die informatieuitwisseling kon vereenvoudigen tussen de planningbeheerders en de medewerkers.

Het is echt een gebruiksvriendelijke oplossing en zijn interface beantwoord aan onze specifieke behoeftes. Wij hadden een oplossing nodig die handig zou zijn voor het opstellen van planningen.

Kelio Planning is een module die de mogelijkheid geeft om organisationele behoeftes te beheren van het bedrijf zoals nagaan dat het nodige personeel ingepland is, omgaan met afwezigheden, planningen delen in real time met de medewerkers, ...

Eenvoudig afwezigheids- en verlofaanvragen indienen

Eenvoudig afwezigheids- en verlofaanvragen indienen

Het bedrijf was op zoek naar een oplossing om eenvoudig afwezigheidsaavragen te kunnen beheren maar ook een eenvoudig process om deze aanvragen door de medewerkers te laten indienen via de boekingsterminal.

Wij hebben ook het beheer van afwezigheden en verlofdagen genomen. Het is iets interessant en die een vereenvoudigd proces aanbiedt. Met dit systeem kunnen alle medewerkers hun verlofaanvragen online inbrengen maar ook op het X7 Terminal.

Een HR-portaal voor het personeel dient om de tijdregistratieprocessen en het beheer hiervan te decentraliseren. Elke werknemer wordt autonoom voor het beheer en opvolging van zijn verlofdagen en afwezigheden. Deze persoonlijke ruimte bevat tijdregistratie, opvolging van activiteiten en de werkplanning. De gegevens worden gedeeld met de manager om de HR-processen te vereenvoudigen.

Een multifunctionele prikklok ten dienste van de medewerkers
 

Een multifunctionele prikklok ten dienste van de medewerkers

Het centrum heeft de X7-terminal gekozen om hun medewerkers te laten boeken.

Via de X7-terminal kunnen de medewerkers hun afwezigheidsaanvragen indienen.

Kelio Visio X4 of X7 zijn ultramoderne prikklokken die het mogelijk maken om activiteiten op te volgen, tellers en planningen raad te plegen, berichten te openen, ...

Een intuitieve en evolutieve software

Het centrum heeft ook de Kelio Analytics module gekozen om de activiteiten op te volgen en rapporten te verkrijgen van deze activiteiten.

Wij hadden een tool nodig die eenvoudig zou zijn in gebruik en die ons het leven zou vergemakkelijken. Wij wisten dat Kelio een volledig en evolutief pakket in aanbieding heeft. Dit is ook het reden waarom wij voor de module analytics hebben gekozen.

Fatima Wade

Kelio Analytics is een module van Kelio en bevat:

 • De opvolging van gepresteerde tijd van activiteiten in te boeken per project, klant of operationele handeling,
 • Een breed gamma aan materiaal om de gewerkte tijd te registreren op basis van uw specifieke regels en beperkingen,
 • Standaard- of aanpasbare dashboards en rapportages om de activiteiten te analyseren.
 • Feedback over de activiteiten rekening houdend met uw werkplanningen en tijdsregistratie (dankzij de geïntegreerde modules Kelio Planning en Kelio Tijdregistratie).
De link maken met het sociaal secretariaat
 

De link maken met het sociaal secretariaat

Met de module Paylink kan Jerich Logistics zijn variabele prestatiegegevens sturen naar zijn sociaal secretariaat voor loonuitbetaling.

De gegevens die via de Kelio Paylink-interface geëxporteerd kunnen worden uit Kelio:

 • Totaal van aanwezigheden: werkelijk, theoretisch, normaal en betaald,
 • Overuren en/of speciale uren,
 • Saldi (begin, einde en opgebouwd),
 • Totaal en duur an afwezigheden: uren, dagen, eenheden,
 • Externe werkbezoeken,
 • Home working
 • Bonussen, maaltijdcheques, enz.
Projectbegeleiding van A tot Z

Projectbegeleiding van A tot Z

Jerich Logistics vertelt tevreden te zijn over de opvolging en implementatie van het project.

De implementatie van het project is goed verlopen maar de opleiding aan het begin was wel intensief maar wij wisten dat wij op het technisch support konden rekenen en het verliep goed.

Kelio begeleidt zijn klanten tijdens de implementatie van het project en biedt een ondersteuningsdients aan in functie van de benodigdheden van de klant.

Benieuwd over wat wij voor u kunnen betekenen?

CONTACTEER ONS

Andere getuigenissen