Bodet wordt KELIO

7 november 2022 is een belangrijke mijlpaal voor Bodet, marktleider in tijdregistratie software. Bodet wordt namelijk Kelio, de huidige naam ook van onze software. De software ontwikkelaar kiest hiermee om zijn aanwezigheid op de markt als wereldwijde leverancier van globale HR-oplossingen te bevestigen. De CEO van Kelio, Eric Ruty, geeft verdere details over de redenenen en het doel van deze verandering.

Bodet en wordt Keliofleche jaune Voor welke redenen heeft u besloten om van naam te veranderen?

Tijdsregistratie in al haar facetten, heeft enorme evoluties doorgaan de laatste 10 jaar. De integratie van onze toegangscontrole binnen Kelio is hier het bewijs van. Hierdoor werd enkel tijdregistratie om Bodet te omschrijven, te beperkt.

Kelio staat voor een oplossing die het volledige HR aspect aanspreekt in een steeds meer digitaliserende wereld waarbij ze een internationele speler wordt op vlak van HRIS.Eric Ruty, directeur de Kelio
 

Wij hadden een nieuwe naam nodig om onze plaats als wereldwijde leider voor het beheer van Human Resources bij te staan en hiermee onze ambities als HRIS te bevestigen.

Eric Ruty
Directeurfleche jaune Waarom vandaag de naamsverandering bekend maken?

Begin 2023 zal V.5 uitkomen van onze HRIS (Human Resource Information System) software Kelio. Deze zal een volledige HR core aanbieden met een gecentraliseerde en beveiligde database die de kern van Kelio zal vormen. Deze core zal bijgestaan worden door verschillende modules in functie van de noden van de klant.

Onze SaaS oplossing laat toe om altijd van de laatste updates te genieten en zo gebruik te maken van een geactualiseerde versie van Kelio met de nieuwste functionaliteiten. Deze naamsverandering staat dus symbool voor onze toekomst visie.

 

fleche jaune Waarom de naam Kelio te hebben gekozen voor het bedrijf?

Sinds 2000, verkopen onze teams ons Kelio-oplossing. Een naam die bekend klinkt in de oren van onze klanten en medewerkers, een logische keuze dus.

 

Dit merk heeft als voordeel dat het makkelijk is om uit te spreken in alle talen, dit zal onze internationale ontwikkeling vergemakkelijken.

Onze software Kelio op internationaal vlak aanbieden is een grote uitdaging. Kelio is een programma die in 13 talen vertaald is en laat toe om aan de benodigdheden van de bedrijven en die zich in verschillende landen bevinden een gemeenschappelijke oplossing aan te bieden. Het netwerk van dochterondernemingen en distributeurs van het bedrijf Kelio in Europa evenals EMEA-regio laten toe om de gebruikende bedrijven lokaal te begeleiden. Het is een echte troef! Bijkomend is de naam Kelio eenvoudiger uit te spreken en vergemakkelijkt dit onze internationale ontwikkeling.

Kelio staat dus voor een korte, krachtige en makkelijk te onthouden naam. Kelio vertaalt zich in onze ambitie om steeds verder te evolueren als bedrijf en de digitalisering te omarmen door steeds innovatieve producten op de markt te brengen.Kelio, logiciel innovant et évolutif

 

fleche jaune Brengt deze naamsverandering ambities mee naar de toekomst toe?

De missie en het DNA van Kelio zullen niet wijzigen. Het maakt deel uit van onze missie om continu een innovatieve en evoluerende software aan te bieden, met een compleet aanbod dat onze klanten.

Wij blijven evolueren samen met onze klanten en bieden een software aan die inspeelt op die actuele noden van klanten. en binnen hun bedrijven en collectiviteiten. Het is geen wonder dat bedrijven als Pairi Daiza, Lunch Garden, Facq evenals overheidsinstanties, ons vertrouwen en waarderen.

 

Wij hebben de ambitie om de Europese leider te worden van HRIS software en Work-Life oplossingen. Kelio heeft dan ook een nieuwe baseline om dit te bekrachtigen: Global Work-Life Solutions.fleche jaune Zal deze naamsverandering invloed hebben op jullie klanten?

Er zullen geen veranderingen komen in het dagelijks gebruik van onze klanten. Het zal vooral ook duidelijker zijn voor de klanten die niet meer zullen twijfelen tussen "Bodet" of "Kelio" om te spreken over ons aanbod.

De naamsverandering versterkt onze identiteit en verzamelt onze community van gebruikers onder éénzelfde naam, Kelio.