• Home
  • Bedrijf
  • Nieuws
  • Kelio staat in de Knack - Bijlage Fokus "Business & Risk"

Kelio staat in de Knack - Bijlage Fokus "Business & Risk"

 Kelio: uw partner voor HRIS, tijdregistratie en toegangscontrole

 

Publicatie in samenwerking met Smart Media Agency.

Kelio is een welbekende ontwikkelaar van software- en hardware-oplossingen voor tijdregistratie, human resources en toegangscontrole. De uitgever biedt allerlei diensten aan om het leven op het werk te organiseren, deze worden in Europa en wereldwijd gecommercialiseerd.

Wanneer een bedrijf of organisatie een zeker aantal werknemers heeft wordt een tijdregistratiesoftware zeer handig om de werktijden te registreren (aan de hand van een tikklok, bijvoorbeeld) of om de personeelsgegevens te beheren. Maar ook, als ondernemer, directeur, verantwoordelijke, moet u ervoor zorgen dat de personeelsgegevens op een beveiligde manier opgeslagen en behandeld worden.

Anderzijds is het registreren van werktijden of het naleven van een maximaal aantal uren werk per week een wettelijke verplichting. Dankzij een software voor tijdregistratie zoals Kelio kunt u de uurroosters inplannen en ervoor zorgen dat zij het maximaal aantal uren niet overschrijden. Word op de hoogte gebracht in het geval dat de uren overschreden worden, beheer overuren of uren om te recupereren in functie van de benodigdheden van uw bedrijf.

Kelio biedt u de mogelijkheid aan om de prestaties in alle eenvoud door te sturen naar uw sociaal secretariaat. Zo zullen fouten door handmatige invoer vermeden worden en verlopen de loonuitbetalingen in alle eenvoud.

Kelio is een HRIS/tijdregistratie-oplossing die gebruikt wordt door meer dan 3000 klanten in België en Luxemburg. We zijn zowel actief op de private als openbare markt. De oplossing past zich aan tot de noden van alle bedrijven om deze efficiënter te maken in tijdregistratie en personeelsbeheer. Onze commerciële en technische experten zullen u weten te begeleiden en adviseren doorheen uw oriëntatiefase.
 
🟡Mis de kans niet om zelf de voordelen van onze oplossing te ontdekken met een gratis demonstratie van Kelio!🟡
 
Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze oplossingen en laat ons u begeleiden bij de digitale transformatie van uw HR-afdeling! 

Volg ons op LinkedIn en mis geen enkele info meer over Kelio: https://www.linkedin.com/company/kelio-belux/

Neem met ons contact op via het formulier op onze website en krijg een gratis demo!