Het belang van kwalitatieve soft- en hardwares

Kelio primeert de kwaliteit van zijn softwares en materiaal om een veilige, innoverende en up-to-date tijdsbeheer en toegangscontrolesysteem aan te bieden.

Kwaliteit is één van de kernwaarden van de Bodet Groep. Provider van softwares en materiaal ontworpen, getest en gefabriceerd in Frankrijk, garandeert Kelio op maat gemaakte, innoverende en kwalitatieve oplossingen dankzij zijn gerenommeerde testafdeling.

SERVICESonze ReFeRENtiES

Kelio garandeert hoogwaardige softwares en diensten

De testafdeling van Kelio houdt zich, al meer dan 20 jaar, uitsluitend bezig met het uitvoeren van tests van producten en upgrades van de Kelio software voor ze op de markt komen. Twintig medewerkers volgen een strikte testprocedure voor elke versie van de software:

  • Meer dan 30.000 controlepunten
  • Functionele tests van het type « zwarte doos »
  • Laadtests
  • Prestatietests
  • Enz.

Van zodra de interne controles geslaagd zijn, worden de nieuwe versies in “real life” getest. Via pilootsites, wordt een nieuwe versie getest in reële omstandigheden gedurende verschillende maanden om de functies in een echte omgeving te evalueren.

In totaal zijn ongeveer 2500 à 3000 dag/pers. betrokken in deze testfase voor elke nieuwe versie van Kelio.

badgelezers getest en geproduceerd in Frankrijk

Wat met de badgelezers en prikklokken van Kelio?

Net als de software, worden de terminals en badgelezers ontworpen, getest en geproduceerd in de fabriek van Kelio, in Trémentines in Frankrijk. De ontwerp- en productieteams zetten alles op het spel om de perfecte compatibiliteit te garanderen tussen technologie, ergonomie en kwaliteit van de lezers en de applicaties.

Om het even de versie van Kelio, zijn alle badgelezers en badgesystemen compatibel met de software en zijn modules. Kelio garandeert duurzame, veilige en hoogwaardige software en materiaal.

odet vertrouwt op Suprema® voor vingerafdrukmodules

Kelio vertrouwt op Suprema® voor vingerafdrukmodules

De biometrische terminals van Kelio gebruiken de vingerafdruktechnologieën van Suprema®, één van de belangrijkste leveranciers op wereldniveau van biometrie en veiligheid.

In samenwerking sinds 2004, heeft Kelio de Suprema® oplossingen gekozen die het niveau van privacy en veiligheid garanderen volgens de Nationale en Europese privacywetgeving waaronder GDPR (General Data Protection Regulation).

MEER WETEN OVER VINGERAFDRUKMODULES

De kwaliteit van Kelio is ISO 9001 en ISO 14001 gecertifieerd

Kelio is ISO 9001-gecertifieerd sinds 1997, meer dan 20 jaar, en ISO 14001 sinds 2011. De kwaliteit van de producten en diensten is een kernwaarde en dagelijkse zorg van de entiteit van de Bodet Groep. Elke Kelio werknemer, om het even zijn functie en zijn lokaliteit, verbindt er zich toe om de hoogwaardige kwaliteit van zijn werk in het dagelijks leven te garanderen.

Kelio is ISO 9001 en ISO 14001 gecertifieerd

Over ISO 9001

Het certificaat ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Deze norm zet bedrijven aan tot het verhogen van hun efficiëntie en de tevredenheid van hun klanten. Het is gebaseerd op het concept van constante verbetering en is voordelig voor alle bedrijven en organisaties, om het even de sector.

Over ISO 14001

Het certificaat ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem. Dit certificaat informeert de klanten over het feit dat een bedrijf handelt om de milieueffecten te minimaliseren, zowel voor het bedrijf, haar procedures, haar diensten en haar producten. ISO14001 kan gebruikt worden voor elk type industrie, regio of activiteit.

Het Belgisch team tot uw dienst!

Het Belgisch team tot uw dienst!

Een team van 15 toegewijde werknemers staat steeds tot uw dienst om al uw projecten van A tot Z tot een goed eind te brengen: van de analyse, het ontwerp tot de evaluatie van uw project, via de audit, de parametrage, de testfase en de uitrol.

Onze consultants en elektriciens op het terrein, ons sales team en projectleider, ons administratief personeel en de marketing dienst staan steeds tot uw dienst om een nauwe en attente relatie te garanderen en te onderhouden.

Kelio België is één van de 5 filialen en aanwezig sinds 1993 in België.

In meer dan 25 jaar, bestaat de portefeuille van meer dan 2000 klanten uit bedrijven van alle sectoren, van KMO’s tot grote ondernemingen, en eveneens tal van gemeentes, OCMW’s, scholen, organisaties, enzo. in België en Luxemburg.

ONZE KLANTEN VERTROUWEN OP ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Kelio

Installatie

Vaste contactpersoon

Vaste contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar