• Home
  • Bedrijf
  • Nieuws
  • Kelio België blijft te uwer beschikking

Kelio België blijft te uwer beschikking

Geachte klant,

De epidemiologische crisis die we momenteel doormaken verstoort onze gewoontes, ons privé leven en zeker ons professioneel leven. De prioriteit van Kelio is in eerste instantie de veiligheid en bescherming behouden van onze medewerkers, klanten en partners. Naar aanleiding van de beslissingen genomen door de overheid betreffende het coronavirus, moeten wij alle externe afspraken bij onze klanten tot en met 19 april tijdelijk opschorten.

Echter zullen onze teams tal van activiteiten in stand houden:

  • Beschikbaarheid van de Cloud/SaaS oplossingen: operationeel behoud van het geheel platform van KELIO om de toegang 24u/24 7d/7 te garanderen.

  • Klanten ondersteuning : onze online BSupport service blijft actief en u kunt steeds onze hulp blijven aanvragen. We blijven te uwer beschikking per telefoon of e-mail om de goede functionering van onze diensten te blijven garanderen. Aarzel dus niet om ons te contacteren: of tel: 010/24 56 20.

Ons werk en onze expertise liggen in de Tijdsregistratie en Toegangscontrole.

Als u specifieke wetgevingsinformatie nodig heeft over Covid-19, nodigen wij u uit om het volgende te raadplegen:

 

We volgen de situatie nauwkeurig op en passen onze richtlijnen aan naar gelang de evolutie van deze epidemiologische crisis.

Ten slotte, blijven we tot uw dienst en in volledige capaciteit om u te begeleiden voor uw lopende en toekomstige projecten.

Het Kelio team