U hebt een project voor tijdsbeheer of toegangscontrole?

De ervaren Kelio teams staan voor u klaar om al uw vragen op het gebied van tijd- en toegangsbeheer te analyseren en te beantwoorden

Van de audit van uw behoeften, de overdracht van uw software- en hardwareoplossing tot technische ondersteuning: Kelio begeleidt u in alle fasen van uw project.

SERVICESUW PROJECT ?

Hoe bereid je een project voor tijds- en activiteitenbeheer voor?
 

Hoe bereid je een project voor tijds- en activiteitenbeheer voor?

Een project hebben voor tijds- en activiteitenbeheer in een bedrijf betrekt veel diensten. Ontdek de verschillende stappen om een nieuw project uit te rollen.

Een analyse vooraf van uw project biedt een betere structuur voor het zoeken van een partner, het gedetailleerd uitschrijven van de lastenboek, het bepalen van een budget en RIO, de keuzen van de spelers voor het project, enz.

Regels, verschillende types van werknemers en hun contracten, de uurroosters op voorhand bepalen, vergemakkelijkt de parametrage van de gekozen oplossing. Vergeet niet om de oplossing te testen en nog eens te testen voor de gekozen oplossing in uw bedrijf geïnstalleerd wordt! Na het uitrollen van het project, plan een evaluatie op kort en lange termijn.

Laten we alles op een rijtje zetten en uw project van A tot Z voorbereiden!

Analyse van uw behoeften om u een oplossing op maat aan te bieden

Kelio bestaat uit verschillende modules om u de functies te kunnen aanbieden die bij uw structuur passen.

Wilt u een software voor tijdsbeheer uitrollen maar u weet niet zeker of er meerdere modules moeten worden geïmplementeerd? Geen probleem, wij staan klaar om u te begeleiden. De fase van de behoefteanalyse, uitgevoerd door onze experten, vormt een belangrijke stap waarin u zich kunt oriënteren op de functies van Kelio die passen bij uw project.

IK WIL EEN AUDIT VAN MIJN BEHOEFTEN

Implementatie en configuratie van uw HR- en toegangscontrolesoftware door onze deskundigen
 

Introductie en configuratie van uw HR- en toegangscontrolesoftware door onze deskundigen

Al meer dan 35 jaar is Kelio ontwikkelaar en integrator van eigen software- en hardwareoplossingen. Tijdens de introductie en installatie van uw software wordt u bijgestaan door onze eigen consultants, zodat u zeker kunt zijn van service van hoge kwaliteit. Deze consultants, die vanaf het begin door Kelio zijn opgeleid en in de loop van de tijd een schat aan ervaring hebben opgedaan, ondersteunen u tijdens de verschillende fasen van uw project: van de audit, via de installatie en configuratie tot het trainen van de toekomstige gebruikers. Deze aanpak garandeert 100% controle over het proces en stelt ons in staat om klanten met behulp van onze teams van experten te begeleiden tijdens het volledige project.

IK WIL KENNISMAKEN MET DE BEGELEIDINGSAANPAK VAN KELIO

Internationale klantondersteuning

De internationale ondersteuning (beschikbaar in 5 talen) is gevestigd in Cholet, Frankrijk, en omvat meer dan 83 consultants. Zij helpen u bij het aanpassen van de instellingen van uw software en ondersteunen u bij de functionele en technische updates van de software en hardware.

Via het online aanvraagplatform BSupport kunt u uw aanvragen eenvoudig indienen zonder telefonische wachttijd. Zodra uw aanvraag is gemeld, wordt via een bericht op het scherm bevestigd dat uw ticket is aangemaakt en ontvangt u het ticketnummer. Onze teams nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Hulpcentrum voor internationale ondersteuning in zes talen

Internationale ondersteuning in 5 talen

99% klanttevredenheid over onze ondersteuning en de implementatie van Kelio

99,3% klanttevredenheid over onze ondersteuning

ONZE KLANTEN VERTROUWEN OP ONS – U OOK?

Kelio - al 35 jaar

35 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Kelio

Installatie

Vaste contactpersoon

Vaste contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar