• Home
  • Bronnen
  • Blog
  • Interview van de Technisch Directeur Kelio België over de « Module bezoekers »
Interview van de Technisch Directeur Kelio België over de « Module bezoekers »

Mijnheer Mainil is Technisch Directeur bij Kelio voor 6 jaar en wij wensen zijn expertise over de module bezoekers van Kelio met u te delen! Een paar vragen, een paar antwoorden juist hieronder!

Wat is uw mening over de module bezoekers van het tijdregistratie-programma Kelio?

Met dit module bent u mee met de tijd van vandaag en de moderniteit, de bezoekers aan de hand van papier en pen registreren is een beetje een ouderwetse manier.

Wat zijn de voordelen van het digitaliseren van de bezoekersregistratie?

Het is live en intuïtief. Je kan een zicht hebben op wie aanwezig is in real time en laat toe om de historiek bij te houden van de bezoekers en dus ook een spoor te laten evenwel voor de beheerder dan voor de bezoeker over zijn bezoek.

Het is mogelijk om te zien en te beheren wie aanwezig op een bepaald moment, voor een evacuatie bijvoorbeeld. Het is ook mogelijk om de duur of frequentie van de bezoeken weer te geven. Toegangscontrole kan toegepast worden in functie van het type bezoeker en hem toegang te geven tot bepaalde plaatsen.

De bezoeker kan op de hoogte gebracht worden van bepaalde maatregelen zoals het verplicht dragen van een veiligheidshelm op de vestiging.

Andere functionaliteiten worden vaak gebruikt zoals: een foto nemen van de bezoeker, het inplannen van de bezoeken en het ontvangen van een mail bij aankomst van de bezoeker.

In hoeveel tijd kan de klant operationeel zijn?

Dit kan heel snel gebeuren! In 1 tot 2 dagen voor het installeren en de opleiding. Natuurlijk is dit allemaal in functie van de complexiteit van de aanvraag.

Hoeveel verschillende profielen zijn er instelbaar?

The sky is the limit!

Welke profielen worden het meest gebruikt?

Meestal profielen voor leveringen of dienstverleners.

Zijn er al veel klanten die met dit module werken?

Met de komst van sanitaire maatregelen, is papier niet meer de favoriete methode voor het registreren van bezoekers en zien wij een duidelijke groei in de aanvraag van dit type module. De toegevoegde waarde van de aanwezigheden in real time te kunnen visualiseren heeft ook de verkoop van deze module bevorderd (maximaal aantal personen ter plaatse, …).

Wat heeft dit module nodig?

Kelio Security met minstens één deur, un terminal X7. Een installatie en een opleiding.

Vraagt dit module veel opleiding van het personeel?

Het kan snel gaan, een halve dag kan genoeg zijn voor een eenvoudig beheer.

Waar wacht je nog op om contact op te nemen?

CONTACTEER ONS

Het artikel delen