Kelio V4.1: alles verandert behalve de naam!

NEEM CONTACT OP MET ONS

 

De nieuwe versie van Kelio V4.1, beschikbaar vanaf april 2020, biedt u een centraal, homogeen en totaal te personaliseren portal. Elke gebruiker heeft een portal aangepaste aan zijn noden: een beperkte portal voor de werknemers en een gedetailleerde portal voor managers en beheerders. De nieuwe portal biedt een beter en meer gestructureerd overzicht volgens uw parameters. De portal past zich automatisch aan de gebruikte tool, pc, tablet of smartphone, en behoudt de zelfde structuur op elk scherm. Zelfs de notificatiemails hebben een relooking gekregen om te matchen met het nieuw design.

Ontdek alle voordelen van de nieuwe versie van Kelio!

Kelio volledig personaliseerbaar

De portal is volledig personaliseerbaar volgens het profiel: één profiel voor werknemers en één voor beheerders. De desktop, de apps, de kleuren, enz. zijn aanpasbaar tot in de kleinste details. Het bedrijf kan dus zijn Kelio V4.1 volledig aanpassen aan haar imago, haar cultuur en haar kleuren.

Ik heb een HR project. Contacteer mij!

Nieuw navigatiemenu

Het navigatiemenu is verdeeld per rol. Naar gelang het type gebruiker en de ingestelde parameters, verandert het menu. Wanneer een gebruiker een bepaalde applicatie niet heeft, dan verschijnt deze niet in het menu. De portal hangt dus af van de gebruikte functies en rechten van de gebruiker.

Ik had graag een demonstratie van Kelio

Nieuwe apps

De portal bestaat uit verschillende apps voor meer ergonomie. Ze zijn verdeeld in 5 types: notificatie apps ; meldingen ; tijdelijke apps, enz.

Ik wil meer informatie over Kelio

WAAROM VOOR KELIO KIEZEN?

 

Kwaliteit

Kelio staat bekend voor zijn expertise en zijn gecertifieerde ISO 9001

 

Innovatie

Innovatie is het hart van onze strategie

 

International

5 filialen in Europa, 300 verdelers over de hele wereld

 

Technische Ondersteuning

Onze experten staan paraat om al uw vragen te beantwoorden

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door KELIO BELGIE gebruikt om contact met u op te nemen. Ze worden bewaard tot u uw abonnement opzegt. U kunt uw recht op toegang en wijziging uitoefenen door te schrijven aan het volgende adres: . Raadpleeg ons vertrouwelijkheidsbeleid - Cookies

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Het vakje moet zijn geselecteerd.