Verlof en afwezigheid

Verlof en afwezigheid

Het beheer van afwezigheden in een bedrijf is veel meer dan alleen een formaliteit. Dit artikel verkent de verschillende soorten afwezigheden, hun impact op de verloning en het plannen van menselijke middelen. Ontdek hoe een gestructureerde aanpak, ondersteund door tools zoals beheersoftware, het beheer van afwezigheden kan optimaliseren, waardoor zowel de naleving als de continuïteit van activiteiten gewaarborgd worden.

Lees meer...

Tijdregistratie op een optimale wijze beheren is cruciaal voor het soepel functioneren van een bedrijf. Traditioneel hebben veel bedrijven Excel©-bestanden gebruikt om de werktijden van hun werknemers te beheren. Echter, met de opkomst van moderne technologieën zijn tijdregistratiesoftwareoplossingen een veel effectievere keuze geworden. In dit artikel zullen we de onbetwistbare voordelen verkennen van het vervangen van Excel©-bestanden door tijdregistratiesoftware voor bedrijfsbeheer van werktijden.

Lees meer...

Maar eerst, “De arbeidsdeal”, wat is dat en waarom? De antwoorden bevinden zich in dit artikel!

Lees meer...

Elektronische-handtekening

De digitalisering van de Human Resources is een nieuw objectief die de bedrijven in de komende maanden en jaren wensen te bereiken. De redenen waarvoor dematerialisatie meer en meer interesse opwekt zijn meestal dezelfde in elke HR-afdeling die wij ontmoeten. Tijd winnen en kosten besparen zijn de belangrijkste aanwinsten maar andere elementen moeten ook in acht genomen worden. Wij vertellen u alles in dit artikel!

Lees meer...

Alle artikels